Kérjen bemutatót!

Kollégánk 1-2 órában ingyenesen bemutatja egy mintairoda működésén keresztül a praxysban rejlő lehetőségeket.

A képzésen való részvételhez nem előfeltétel a praxys-előfizetés, de regisztrációt követően most lehetősége van díjmentesen 30 napig személyesen is kipróbálni a praxyst annak minden funkciójával együtt.

A jelentkezés elküldése után kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Helyszín

1117 Budapest, Budafoki út 187–189., A épület III. emelet

Megnézem térképen >

Rugalmas megoldások az Ön választása szerint

Legyen a vendégünk! – Előre egyeztetett időpontban, a Wolters Kluwer Hungary Kft. székhelyén (1117 Budapest, Budafoki út 187-189., A épület III. emelet) mutatjuk be Önnek a praxys működését.
Interaktív Skype! – Egy Önnek megfelelő időpontban kollégánk Skype-on keresztül mutatja be a praxyst.
Házhoz megyünk! – Ha budapesti székhellyel rendelkezik, kollégánk szívesen meglátogatja Ön irodájában és megmutatja, hogyan használhatja a szoftvert saját praxysában.

Ügyvéd
Jogász
Ügyvéd jelölt
Jogi asszisztens
Gyakornok
Egyéb

Egyéni
2-3 fő
4-5 fő
6 fő felett
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Kft. a megadott elérhetőségeimen ajánlataival megkeressen.

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja